• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
  • {{sprakVariabler[s.stegnavn]}}
{{sprakVariabler["AvbrytSkjemaUtfylling"]}}
{{sprakVariabler["InnloggingWizardKreverInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["InnloggingWizardValgfriInnlogging"]}}: {{sprakVariabler["SkjemaNavn"]}}
  • {{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltip' + innlogging.InnloggingsTooltip]}}

{{sprakVariabler['LoggInnEpost']}}

{{sprakVariabler['InnloggingWizardTooltipEpost']}}

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*{{sprakVariabler["EpostIkkeRegistrert"]}}

{{sprakVariabler["InnloggingWizardKodeIEpost"]}}

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringEpost"]}}

{{sprakVariabler["KontoAktivert"]}}

{{sprakVariabler["AktiveringsLenkeUgyldig"]}}

Nettlesersesjonen er utløpt, og utfylling som ikke er lagret kan være tapt. Vennligst last siden på nytt for å fortsette på skjemaet.

Skjemautfylling

Innspill/klage på kommunal tjeneste

Informasjon


Informasjon om innspill/klageordning


Modum kommune ønsker til enhver tid å levere et best mulig tjenestetilbud og være så serviceorientert som mulig. For å bidra til vårt kontinuerlige forbedringsarbeid, setter vi pris på innspill fra befolkningen.

Her kan du komme med innspill på forbedringstiltak, klage på kommunale tjenester som du ikke er fornøyd med, eller du kan gi ros for noe du er fornøyd med. Alt blir registrert og sendt videre til den som er ansvarlig for tjenesten.

Det er kvaliteten på tjenesten, og ditt møte med kommunen, som er gjenstand for klagen/innspillet.
Du kan velge å sende innspillet/klagen anonymt. Dersom du oppgir kontaktinformasjon, vil du motta et svar fra kommunen med informasjon om resultatet av behandlingen, eventuelt om den videre saksbehandling og tid for når innspillet/klagen vil være ferdigbehandlet (jf. forvaltningsloven § 11a).

Dersom du har søkt en kommunal tjeneste, og skal klage på vedtaket som kommunen har fattet, benytter du et eget klageskjema for dette (klage på enkeltvedtak).

Av lovmessige hensyn, så vil din henvendelse til kommunen bli journalført.
Hjelp
Lukk
  1. Klikk på Hjelpesymbol der du trenger hjelp til utfyllingen
  2. Skjemaet lagrer svarene underveis i utfyllingen. Hvis du velger å avbryte ved f.eks. å lukke nettleservinduet eller trykke på Avbryt-knappen og deretter bekrefter at du vil avbryte utfyllingen, vil all informasjon bli borte.
  3. Ingenting sendes inn før du selv ber om det, ved å velge Send inn-knappen. Den kommer fram etter at opplysningene er kontrollert og godkjent på oppsummeringssiden.

Bruk og utfylling

Klikk på hjelpesymbolene for informasjon om utfylling.* Betyr obligatorisk for utfylling

Etter 20 minutt uten aktivitet kan utfylling av skjema gå tapt.Klikk på Hjelp øverst til høyre for generell hjelp om skjema.

Vennligst vent...

Loader